• Infiintare SRL / PFA

  Infiintare SRL in doar 3 zile cu doar 650 / 400 lei
 • Gazduire sediu social

  Gazduire sediu social - 700 lei pe an
 • Punct de lucru

  Deschidere punct de lucru in doar 3 zile cu doar 370 lei
 • Radiere PFA

  Radiere PFA in doar 3 zile cu doar 400 lei
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Anunt implementare contract POR 2.1A

Proiect cofinanţat din PROGRAMUL OPERAŢIONAL REGIONAL 2014-2020

Componenta 1 “2.1.A.Microintreprinderi”

Axa Prioritară “Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”

Operatiunea
Consolidarea pozitiei pe piata a IMM-urilor in domeniile competitive identificate in SNC si PDR-uri”

Titlul proiectului: Retail Store Analitycs - sistem software analiza trafic si comportament clienti in spatii comerciale
Cod Contract: SMIS 113880
Beneficiar: GAMBLERS CONSULTING SRL

COMUNICAT DE PRESĂ
Lansarea proiectului „ Retail Store Analitycs - sistem software analiza trafic si comportament clienti in spatii comerciale”


SC Gamblers Consulting SRL implementează, începând cu 02 aprilie 2018, proiectul „ Retail Store Analitycs - sistem software analiza trafic si comportament clienti in spatii comerciale”.

Proiectul, in valoare totală de 900.032,70 lei, este aferent contractului nr. 1627/ 29.03.2018 si este cofinantat, prin Programul Operational Regional, din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, in contributie de 581.758,16 lei, respectiv din Bugetul National, in contributie de 102.663,20 lei. Proiectul se va desfasura in Arad.

Proiectul are drept obiectiv general achizitia, implementarea si gestionarea unei platforme IOT specializate de colectare, modelare, analizare si vizualizare date privind traficul de echipamente cu WiFi activ, precum si de recunoastere aclientilor/vizitatorilor spatiilor comerciale monitorizate si analizate. Platforma va dispune de caracteristici de scalabilitate si configurabilitate flexibile, fapt ce ii va permite modelarea de scenarii de utilizare comerciala, industriala si casnica multiple. 

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați: www.fonduri-ue.ro