• Infiintare SRL / PFA

  Infiintare SRL in doar 3 zile cu doar 650 / 400 lei
 • Gazduire sediu social

  Gazduire sediu social - 700 lei pe an
 • Punct de lucru

  Deschidere punct de lucru in doar 3 zile cu doar 370 lei
 • Radiere PFA

  Radiere PFA in doar 3 zile cu doar 400 lei
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Infiintari

Infiintare Societate cu Raspundere Limitata (S.R.L.)

    Gamblers Consulting va infiiteaza Societate cu Raspundere Limitata (S.R.L.) in doar 3 zile iar pretul cu tot cu taxe incluse este de doar 650lei.   

     La momentul actual, in Romania, cea mai raspandita forma de organizare a activitatii comerciale este Societatea  cu Raspundere Limitata.

     S.R.L. este o entitate cu personalitate juridica reglementata de Legea 31/1990, ce poate fi constituita de catre unul sau mai multi asociati, cu scopul de a desfasura activitati economice conform Codului CAEN Rev.2. Nu pot face parte din obiectul de activitate al unui S.R.L. activitatile organizate si reglementate prin legi speciale sau cele care dispun de anumite restrictii de desfasurare (vezi aici).

     Activitatea unei societati se poate desfasura la sediul social, la adresa punctului de lucru sau in afara acestora, la terti.

     O caracteristica a societatii cu raspundere limitata este faptul ca asociatii raspund pentru obligatiile sociale pana la limita capitalului social subscris, conform cotei de participare la profit si la pierderi.

     Actul constitutiv al societatii se incheie sub semnatura privata si se semneaza de catre toti asociatii. Este necesara forma autentica a actului constitutiv daca printre bunurile subscrise ca aport la capitalul social se afla un bun imobil.

     Persoanele fizice sau juridice ce vor sa obtina calitatea de asociati/administratori in cadrul unei societati, nu trebuie sa detina fapte inscrise in cazierul fiscal si sa nu fi fost condamnate pentru una din faptele prevazute de legea 31/1990.

     Actele necesare pentru demararea procedurii de infiintare a unui S.R.L. sunt urmatoarele:

       - Copie C.I./Pasaport – Asociat(i)/Administrator(i);

       - Copie a dovezii de proprietate cu destinatie de sediu social + copie C.I. proprietar(i);

          *In cazul in care imobilul este la bloc avem nevoie si de Acordul Asociatiei de Proprietari (formularul il gasiti aici).

       - Minim 3 variante de denumire pentru societatea ce urmeaza a fi infiintata.

    *Restul actelor necesare vor fi redactate de noi.        

     Costul total aferent procedurii de infiintare este de 650 Ron, in care sunt incluse toate taxele percepute de Registrul Comertului, inclusive rezervarea denumirii, inregistrarea fiscala si verificarea fiscala a asociatilor/administratorilor.

     In acest cost nu intra valoarea capitalului social (minin 200 Ron, ce pot fi retrasi dupa infiintare).

     Durata estimativa de inmatriculare a societatii este de 3 zile.

Informatii utile

Legea antifumat se modifica: Fumatul va fi posibil la terase si în camere special amenajate

Senatorii jurişti au admis, miercuri, o serie de amendamente la legea antifumat, care elimină interdicţia fumatului la terase, spaţiul închis fiind redenumit ca spaţiu cu pereţi de jur împrejur, în plus, fumatul fiind permis în camere special amenajate pentru acest lucru, şi în care se pot consuma şi băuturi.

Senatorii vor să modifice Legea antifumat prin amendamente la proiectul de lege al Guvernului privind stabilirea condiţiilor pentru fabricarea, prezentarea şi vânzarea produselor din tutun şi a produselor conexe şi de modificare a Legii nr.349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, care pune în acord legislaţia românească cu prevederile europene.

Amendamentele au fost citite în Comisia juridică de către senatorul PNL Steliana Miron, una dintre iniţiatorii acestor modificări la proiectul de lege. Alături de ea, textul a mai fost semnat de către deputaţii Daniel Fenechiu şi Răzvan Tănase.

Potrivit iniţiatorilor amendamentelor, ”fumatul va fi permis în camere special amenajate”, care să servească exclusiv fumatului şi activităţilor asociate fumatului, cum ar fi de exemplu consumul de cafea, băuturi calde sau băuturi răcoritoare.

Parlamentarii vor să modifice definiţia spaţiului public închis. Astfel, spaţiul public închis este, potrivit amendamentului, ”orice spaţiu accesibil publicului sau destinat utilizării colective, indiferent de forma de proprietate sau de dreptul de acces, care are un acoperiş, plafon sau tavan şi care este încadrat de pereţi de jur împrejur, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent, cu excepţia spaţiilor cu detinaţie locativă”.

Astfel, aceştia vor să se poată fuma şi pe terase, eliminând interdicţia de a se fuma în spaţii care au acoperiş şi doi pereţi, aşa cum este prevăzut în legea adoptată recent de Parlament şi care a intrat în vigoare în 17 martie.

Parlamentarii dau o nouă definiţie şi spaţiului închis de la locul de muncă, respectiv ”spaţiul care are un acoperiş, plafon sau tavan, şi care esgte încadrat de pereţi, de jur împrrejur, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent, aflat într-un loc de muncă, astfel cum este definit în legea securităţii şi sănătăţii în muncă 319/2006, cu modificările ulterioare”.

În plus, potrivit amendamentelor, fumătorii se pot constitui în asociaţii sau cluburi de fumători care pot amenaja spaţii speciale destinate fumatului şi activităţilor asociate fumatului.

Preşedintele Comisiei juridice, Cătălin Boboc, a precizat în cadrul dezbaterilor din comisie că a primit foarte multe sesizări din partea cetăţenilor şi a fost ”bombardat” de e-mail-uri de la persoane nemulţumite de prevederile restrictive ale Legii antifumat.

”Avem un talent românesc: sau să nu avem prevederi deloc, sau dacă le avem să le facem la maximul posibil, prevăzut oriunde în lume. Suntem oamenii extremelor, sau e alb, sau e negru. Să recunoaştem că uneori realitatea mai e şi gri”, a spus Boboc, precizând că legea trebuie amendată astfel încât să ”izvorască din viaţa de zi cu zi”.

Boboc a mai arătat că, prin definirea spaţiului public, astăzi, fumatul va fri interzis, în sezonul estival, pe terasele de la malul mării.

”Cred că e cam mult”, a spus preşedintele Comisiei juridice, care a atras atenţia că astfel este afectat şi turismul.

Steliana Miron a prezentat o altă problemă care s-a creat odată cu intrarea în vigoare a Legii antifumat.

”Am primi sesizări de la patronii de cluburi din Centrul Vechi. Pentru că sunt obligaţi să iasă afară să fumeze, unii clienţi nu îşi mai achită nota de plată şi pleacă fără să plătească consumaţia. Spun că ies la fumat şi pleacă”, a spus Miron.

Ea a mai arătat că trebuie să se ţină cont de faptul că în România sunt peste 5 milioane de fumători.

Şi senatorul PNL Cristian Bodea a intervenit în discuţie: ”Nu sunt de acord cu această lege tâmpită, nu sunt de acord să interzicem total fumatul. Dacă vrem să ne sinucidem cu ţigările, ne sinucidem. Dacă îmi convine, stau lângă un fumător, dacă nu, plec de lângă el”.

Bodea a venit şi cu o propunere, să se stabilească, prin lege, ce localuri vor fi exclusiv pentru fumători şi care vor fi pentru nefumători.

”Nu trebuie să ne simţim vinovaţi că modificăm legea. După corupţi, acum au apărut fumătorii. E ca o anatemă pusă acestora”, a spus Bodea.

Comisia juridică a dat un aviz favorabil pe proiectul de lege al Guvernului privind reglementarea fumatului. Amendamentele aduse de parlamentari Legii antifumat vor fi dezbătute în comisia economică, care trebuie să elaboreze, împreună cu Comisia de sănătate, un raport pe acest proiect de lege.

Alte informatii utile aici